FAQ EvoCut Fat Burner Pembakar Lemak Kurus

Soalan Biasa Ditanya

1. 1 botol boleh tahan berapa lama?

Sebotol mengandungi 30 tablet untuk 30 hari di kunyah sekali sehari. Tetapi jika nak boost boleh ambil 2 biji, sebiji waktu pagi sebelum sarapan pagi dan sebiji waktu malam sebelum makan malam.

2. Cara makan EvoCut?

Kunyah sebiji sekali sebelum sarapan. Kalau tidak sempat atau terlupa, boleh amik bila-bila masa saja yang teringat.

3. Apa rasa EvoCut?

Perisa mango (mangga) yg sangat sedap. Silap gaya habis 1 botol ? Opps!.. ikut aturan makan ye

4. Ada kesan sampingan (side effect) tak ?

InsyaAllah tidak ada sebab bahan yang digunakan adalah 100% ekstrak semulajadi daripada herba terpilih.

5. Jika berhenti (stop) makan EvoCut, berat badan naik tak

Tidak naik. Boleh berhenti makan Evocut apabila sudah mencapai berat ideal.

6. Jika sudah capai berat ideal, perlu teruskan ke ?

Tidak perlu. Boleh berhenti makan EvoCut. Tetapi tiada masalah jika ingin terus makan. Sedappp kan

7. Jika tak turun berat, macam mana ?

Kandungan EvoCut semuanya fokus pada pembakaran lemak secara optimum dan khusus untuk menguruskan badan. Kami juga sediakan group COACH KURUS EVOCUT untuk bantu dan guide anda. Kalau tak jadi, jangan risau kami ada Money back Guarantee. Pulangan duit tanpa soal.

8. Ada pantang larang? Kopi?

Tiada pantang larang sebab Evocut adalah sejenis produk berasaskan herba iaitu makanan kesihatan dan BUKAN ubat. Cuma disarankan minum air putih dengan cukup & kurangkan minuman manis. Kopi boleh minum, tiada masalah.

9. Perlu bersenam tak? Diet?

Tidak perlu bersenam kerana Evocut dapat membakar dan mencairkan lemak secara efektif kerana EvoCut diformulasikan dengan 4 ejen pembakar lemak utama yang POPULAR dan TERKINI. EvoCut adalah TOTAL FAT BURNER tetapi jika anda bersenam akan mempercepatkan lagi proses.

Juga tidak perlu untuk diet kerana ianya mengenyangkan malah melawaskan pembuangan tanpa menyebabkan cirit-birit. Cuma dengan jaga pemakanan anda akan mempercepatkan proses.

10. Boleh ke campur Evocut dengan supplement lain?

Ya, boleh. Disarankan jarakkan pengambilan antara kedua-duanya sekitar 1-2 Jam.

11. Ibu Mengandung (Pregnant) boleh ambil EvoCut tak ?

Tidak boleh sama sekali. Ibu mengandung dilarang mengambil sebarang produk kurus sama ada EvoCut atau apa jua produk kurus yang lain.

12. Ibu menyusu badan boleh ke ambil EvoCut ?

Ibu menyusu boleh ambil EvoCut apabila usia bayi 3 bulan ke atas.  Ini adalah kerana sebelum usia 3 bulan, bayi lebih sensitif dengan pemakanan yang di ambil oleh ibu.  Tambahan pula, bayi memerlukan nutrisi yang secukupnya daripada susu badan ibu.

13. Pesakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung, kolestrol, kanser boleh ke ambil ? Fibroid atau cyst?

Boleh. InsyaAllah tiada masalah. Bagi pesakit kencing manis jangan risau kerana Evocut tiada gula.

Bagi pesakit jantung juga, insyaAllah Evocut dapat bantu mengatasinya dan dapat menurunkan kadar kolestrol dalam badan.

14. Umur berapa boleh ambil EvoCut ?

Seawal umur 15 sehingga 55 tahun.

15. Jika ada tekanan darah rendah, boleh ke ambil EvoCut ?

Sebenarnya tidak ada masalah, tetapi kalau ada gejala seperti jantung berdegup laju atau gejala lain perlu berhenti segera ye.

16. Gastrik boleh ambil ke ?

Ya, boleh. Tetapi pastikan anda makan sedikit sebelum ambil EvoCut. Jangan biarkan perut anda kosong.

17. Period boleh ambil ke ?

Ya, boleh. Tetapi bagi yang ada masalah apabila waktu period (tidak teratur), lebih baik berhenti. Ini adalah sebab kadangkala bukan sebab supplement yang kita ambil, makanan yang sejuk pun tidak sesuai di ambil waktu period sekiranya anda sensitif.

18. Apakah kandungan EvoCut ?

4 bahan utama dan terkini iaitu African Mango Seed, Hydroxycitric – (Garcinia Cambogia), Green Coffee Bean dan L-Carnitine. Kesemua 4 bahan ekstrak ini boleh membantu membakar lemak badan anda dengan sangat baik.

19. Berapa lama akan nampak kesan ?

Anda perlu ingat, EvoCut bukan produk magik dan ajaib. Formulasi ekstrak kandungan EvoCut khusus untuk membakar lemak badan anda sehingga 6kg (1 Botol).  Namun jangan bimbang, kita ada sediakan polisi 100% Pulangan Duit (Money Back Guarantee).

20. Promosi sampai bila ?

Bergantung kepada pengurusan HQ. Harga dan tawaran promosi semasa adalah sangat terhad. Jadi cepat grab peluang ini. Jangan lepaskan peluang untuk capai berat ideal dan mendapat kesihatan badan yang lebih baik.

21. Adakah EvoCut lulus KKM dan HALAL JAKIM ?

Ya. EvoCut dikelaskan oleh KKM di bawah kategori makanan kesihatan dan BUKAN farmasi. Jadi tidak memerlukan no NOT atau MAL.

Whatsapp Sekarang

Ada sebarang pertanyaan ? Hubungi kami sekarang.

Macam mana nak order ?

Senang sahaja. Boleh pilih samada nak order melalui whatsapp atau Mall kami.

Order Whatsapp (Klik Sini)
Order Mall (Klik Sini)

Boleh Cash on Delivery (COD) ?

Sudah tentu boleh. Anda order, dapat barang dah bayar pada penghantar. (SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA)

Isi Borang untuk COD (Klik Sini)